Mam kredyt w banku, kt贸rego sama nie wzi臋艂am. Wyja艣niaj膮c sytuacje od pocz膮tku, inwestowa艂am na platformie kryptowalutowej z pomoc膮 brokera, przedstawi艂 si臋 jako Marcin jaki艣 tam, nie pami臋tam. Robi艂am przelewy ale nie specjalnie wiedzia艂am co dalej, wi臋c kierowa艂 mnie ze wszystkim, w co inwestowa膰 i jak. Wsp贸lnie za艂o偶yli艣my mi konto na revolucie, 偶ebym mog艂a operowa膰 innymi walutami. Komunikowali艣my si臋 przez telefon tylko, aplikacje takie jak whatsup i telegram. Zdj臋cie dowodu wys艂a艂am w znikaj膮cej wiadomo艣ci, sam mi tak poradzi艂, aby nikt nie wykrad艂 moich danych. Broker sam zacz膮艂 operowa膰 moim kontem na platformie, 偶eby ;uzyska膰 wi臋ksze zyski. Faktycznie pokazywa艂o, 偶e kwota wzros艂a czterokrotnie. Pope艂ni艂am b艂膮d daj膮c dost臋p do moich danych temu cz艂owiekowi. Nie wiem jak to mo偶liwe ale sam robi艂 przelewy z mojego konta w banku, na to w revolucie, poniewa偶 ja nie umia艂am i przy korzystaniu z aplikacji mog臋 przyzna膰 jednorazowy dost臋p do telefonu, aby sam klika艂. Nie wiem jak to mo偶liwe ale wzi臋li na mnie kredyt w banku i musze go teraz sp艂aca膰, chocia偶 nie wzi臋艂am go, nie ma tych pieni臋dzy na moim koncie. By艂am z tym na policji, ale powiedzieli, 偶e mo偶e kto艣 z rodziny go wzi膮艂 i odes艂ali do domu. Nie wiem co robi膰, bank ka偶e p艂aci膰 mimo wszystko. Mam kredyt, co zrobi膰 , jak uratowa膰 sytuacje, zabrali mi wszystko co mia艂am oszcz臋dno艣ci i jeszcze ten kredyt. Nie wiem ju偶 co robi膰.