Witam pa艅stwa w 2022 roku otrzyma艂em cudz膮 transakcj臋 na kwot臋 170 鈧�. Nawet o tym nie wiedzia艂em bo akurat w tym czasie nie korzysta艂em z konta revolut wczoraj dopiero zacz膮艂em pisa膰 z nimi na czacie okazuje si臋 偶e kto艣 wp艂aci艂 mi 170 euro dalej sobie tym operowa艂 jest kilka transakcji na t膮 kwot臋 jest bardzo du偶o cudzych obcych weryfikacji a wczorajsza wiadomo艣膰 od konsultanta a偶 mnie przerazi艂a napisa艂 do mnie czy otrzyma艂em na konto wp艂yw 90 000 z艂 jest to dla mnie bardzo dziwne bo jestem w polskich rejsach d艂ug贸w ju偶 d艂ugi czas kiedy艣 pr贸bowa艂em w revolut wzi膮膰 kredyt odrzucili mnie wiedzia艂em i dlatego czu艂em 偶e moje konto mo偶e by膰 tam bezpieczne i moje dane osobowe teraz pisz膮c na czacie revolut czuj臋 si臋 jakbym raz pisa艂 z konsultantem a ja z osob膮 kt贸ra przyj臋艂a mi konto generuj膮c PDF rozmowy nie widz臋 tej rozmowy kt贸r膮 widz臋 na czacie revolut co chwil臋 dostaj臋 wiadomo艣膰 od nich 偶e weryfikuj膮 moj膮 spraw臋 odezw膮 si臋 co chwil臋 odzywasz si臋 kto inny A strona kt贸ra wp艂aci艂a mi 170 鈧� na konto oferuj臋 wycieczki na arktyk臋 pi臋ciodniowe czy m贸g艂by kto艣 mi doradzi膰 gdzie ja mam to tak naprawd臋 zg艂osi膰 nie chodzi mi o nasze polskie organy 艣cigania tylko o to 偶e ludzie na 艣wiecie my艣l膮 偶e rewolut jest bezpieczny a tak naprawd臋 mog膮 mie膰 w transakcjach operacje kt贸rych oni nie wykonywali mo偶e dlatego tego nie widzia艂em bo patrzy艂em na polskie konta a transakcje s膮 na kontach euro i USD